Futures Contproduct s.r.o. - Rally Bohemia Mladá Boleslav 2017

CZ | EN | DE

RALLY BOHEMIA 2017

Vsobotu 1.7.2017 byla v Mladé Boleslavi odstartována Rally Bohemia a na trať vyjela i naše posádka ve složení Knápek a Horák. Po absolvování městského okruhu se všichni přesunuli do oblasti Tanvaldu , kde pokračovala rally dalšími rychlostními zkouškami.

Proměnlivost počasí, která panovala po oba dny, prověřila dokonale schopnosti všech týmů. Nejlépe si s tratí poradil Jan Kopecký, který vyhrál závod již po páte v řadě a vede celý seriál MMČR v rally.

Důležité bylo zvolit správné pneumatiky, což se našim jezdcům podařilo a celý závod absolvovali bez větších problémů. V absolutním pořadí skončili na 23. místě a ve skupině 6 a 2WD na krásném 4. místě. Domů si vezli důležitý počet bodů do celkové klasifikace mistovství. V současnosti jsme ve třídě 6 na 4. místě v těsném závěsu na třetího. Vše se může změnit již na dalším závodě.

Nadcházejícím podnikem MMČR v rally je po delší prázdninové přestávce nejsledovanější a nejočekávanější závod sezony, a to Barum Rally Zlín, která se pojede ve dnech 25.-27.8.2017 a je součástí FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC). Naše posádka se zodpověďně připravuje a bude útočit na 3. příčku v celkové klasifikaci ve třídě 6.

Onboard videa

14.8. 2017 | Dušan Sedlář

Galerie